Szőke nőt, barna nőt, gyönyörű nőt is láttak

Láttalak Csütörtök
2015 december 18., 09:55
comments 78

1. látás

Keresem azt a gyönyörű lányt, akit ma Budapesten, a 13. kerületben a Hajdú utca sarkán szólítottam le az egyik barátommal, egy Kft-t kerestünk, üzemorvosi ügyben. A lány azt mondta, életében most jár ott először, így nem tudja, de megnézi nekem a telefonján. Egy fehér iPhone 4-es telefonja volt, rákeresett nekem a címre, és ekkor mondta, hogy pont itt vagyunk. Elindultunk hárman az utcában, megtaláltuk a címet, ekkor a lány megkérdezte, hogy bejöjjön-e velünk megkérdezni, de sajnos azt mondtam neki, hogy innentől már megoldjuk. Ő táncórára ment, valószínűleg most először, az elmondottak alapján. Ezután elköszöntünk és hiába voltunk még ott kb. 1 órát, nem láttam utána sajnos. Szeretném megtalálni és megismerni Őt.

Szerintem ennyiből magára ismerne a hölgy és mivel rengeteg olvasótok van, ezt a formát próbálnám meg elsőként a felkutatására. Tudnátok nekem segíteni? :) Majd ha arra járok, viszek nektek fejenként 1 tábla Oreo-s Milkát! :)

Köszönöm előre is, ha segítetek, ha nem!

Ricsi

2. látás

Autózás közben Siófok és Iregszemcse között az előttem haladó kék szedán hátsó ülésén ült egy barna hajú lány középen, akivel nonverbális jelekkel kezdtünk ismerkedni. Ők megálltak, engem is erre biztatva, de időre mentem munka ügyben és nem álltam meg. Bánom. Fehér Toyotát vezettem. Nagyokat nevettem. Szóval keresem!

Köszi.

Dani

3. látás

Szia szőke tündér. Láttalak kedden a szakítás pszichológiája előadáson az akváriumban. Én a lépcső alján ültem egyik barátommal te az oszlopok közül ki libbentél barátnőddel elindultatok a kijárat felé de végül mögénk ültetek. egy kávéra csokira meghívtalak volna de sajnos a munka közbeszólt :( röstellem h nem szólítottalak le

nem tudom h megy e még a láttalak valahol rovat vagy h ez alapján bárki is megtalálta a másikat de azért adnék neki egy esély, köszi király vagy Anarki

Nevek, címek a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.