Szőke nőt, barna nőt, gyönyörű nőt is láttak

2015 december 18., péntek 9:55
82

1. látás

Keresem azt a gyönyörű lányt, akit ma Budapesten, a 13. kerületben a Hajdú utca sarkán szólítottam le az egyik barátommal, egy Kft-t kerestünk, üzemorvosi ügyben. A lány azt mondta, életében most jár ott először, így nem tudja, de megnézi nekem a telefonján. Egy fehér iPhone 4-es telefonja volt, rákeresett nekem a címre, és ekkor mondta, hogy pont itt vagyunk. Elindultunk hárman az utcában, megtaláltuk a címet, ekkor a lány megkérdezte, hogy bejöjjön-e velünk megkérdezni, de sajnos azt mondtam neki, hogy innentől már megoldjuk. Ő táncórára ment, valószínűleg most először, az elmondottak alapján. Ezután elköszöntünk és hiába voltunk még ott kb. 1 órát, nem láttam utána sajnos. Szeretném megtalálni és megismerni Őt.

Szerintem ennyiből magára ismerne a hölgy és mivel rengeteg olvasótok van, ezt a formát próbálnám meg elsőként a felkutatására. Tudnátok nekem segíteni? :) Majd ha arra járok, viszek nektek fejenként 1 tábla Oreo-s Milkát! :)

Köszönöm előre is, ha segítetek, ha nem!

Ricsi

2. látás

Autózás közben Siófok és Iregszemcse között az előttem haladó kék szedán hátsó ülésén ült egy barna hajú lány középen, akivel nonverbális jelekkel kezdtünk ismerkedni. Ők megálltak, engem is erre biztatva, de időre mentem munka ügyben és nem álltam meg. Bánom. Fehér Toyotát vezettem. Nagyokat nevettem. Szóval keresem!

Köszi.

Dani

3. látás

Szia szőke tündér. Láttalak kedden a szakítás pszichológiája előadáson az akváriumban. Én a lépcső alján ültem egyik barátommal te az oszlopok közül ki libbentél barátnőddel elindultatok a kijárat felé de végül mögénk ültetek. egy kávéra csokira meghívtalak volna de sajnos a munka közbeszólt :( röstellem h nem szólítottalak le

nem tudom h megy e még a láttalak valahol rovat vagy h ez alapján bárki is megtalálta a másikat de azért adnék neki egy esély, köszi király vagy Anarki

Nevek, címek a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.  

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt