Bush: Trump egy faszkalap

2015 december 19., szombat 18:11
184

Jeb Bush és Donald Trump alaposan összekaptak a republikánus elnökjelöltek keddi tévés vitáján Las Vegas-ban, ahol a népszerűségi mutatókban lemaradt Bush megpróbálta kihozni a sodrából a lobbanékony Trumpot. 

Jeb Bush (AFP)

Ez végeredményben sikerült is neki; pénteken Trump egy Twitter-posztban azt írta Bush-ról, hogy buta, mint a kő ("dumb as a rock").

Bush szombaton egy New Hampshire-i gyűlésen vágott vissza. Az a problémája Trumppal, mondta, hogy folyamatosan sértegeti a legkülönbözőbb társadalmi csoportokat, a nőktől kezdve, a latinókon át a fogyatékosokig. Szerinte szégyen, hogy a Republikánus Párt színeiben egy ilyen fickó indul az elnöki székért. 

"És még valami, ki kell mondanom, Donald Trump egy faszkalap" 

 - mondta Bush. (A "jerk" kifejezést használta, amit nehéz másként fordítani.) A tömeg azonnali ovációban tört ki, Bush láthatóan nagyon megkönnyebbült, rég kikívánkoztak belőle a nagy szavak. "Most már jobban érzem magam, ez felért egy terápiával" - zárta a beszédet. 

(CNN)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt