Pep Guardiola távozik, Carlo Ancelotti lesz a Bayern edzője

foci
2015 december 19., 17:19
comments 25

Carlo Ancelotti. 

A Bayern München vezetősége a hírek szerint mindenben megállapodott az olasz Carlo Ancelottival, a Milan, a Chelsea, a Paris St. Germain, és a Real Madrid volt sikeredzőjével, aki négy országban volt már bajnokcsapat vezetője, Németország lehet az ötödik. Három BL-győzelme is van. 

A spanyol Pep Guardiola jelezte a német klub vezetőségének, hogy nem kívánja meghosszabbítani szezon végén lejáró szerződését, ezek után kellett új trénert találnia a bajor csapatnak. Guardiola állítólag Angliába tart: a Manchester City, a Chelsea, és a Manchester United is felmerülhet következő állomásaként. 

A Chelsea épp szombaton jelentette be, hogy José Mourinho helyét a szezon végéig Guus Hiddink veszi át.

(The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.