A beszívott fiatal egyből elvezette a rendőröket a dealeréhez

A ceglédi nyomozók péntek este egy gyanúsan viselkedő férfira lettek figyelmesek az albertirsai vasútállomáson, aki épp egy gépkocsiból szállt ki, majd sietve távozott a vágányok irányába. Mikor észrevette a nyomozókat, eldobta a nála lévő alufóliába tekert anyagmaradványt.

Fotó: police.hu


Gyors intézkedés után a rendőrök a ceglédi rendőrkapitányságon előállították a 27 éves B. Józsefet, akinek pechére még a drogtesztje is pozitív lett.

József a kihallgatás után elárulta, hogy az albertirsai Sz. Tamástól vette a füvet, akit a rendőrök még aznap este elkaptak, miközben két személynek próbált kábítószergyanús anyagot eladni. A férfi ruházatából 8 alufólia csomag került elő, melyekben szintén kábítószergyanús anyag volt. Ezeket a nyomozók lefoglalták.

Fotó: police.hu

Sz. Tamást a ceglédi rendőrkapitányságon állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozóhatóság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését. (police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.