A beszívott fiatal egyből elvezette a rendőröket a dealeréhez

2015 december 20., vasárnap 6:34
164

A ceglédi nyomozók péntek este egy gyanúsan viselkedő férfira lettek figyelmesek az albertirsai vasútállomáson, aki épp egy gépkocsiból szállt ki, majd sietve távozott a vágányok irányába. Mikor észrevette a nyomozókat, eldobta a nála lévő alufóliába tekert anyagmaradványt.

Fotó: police.hu

Gyors intézkedés után a rendőrök a ceglédi rendőrkapitányságon előállították a 27 éves B. Józsefet, akinek pechére még a drogtesztje is pozitív lett.

József a kihallgatás után elárulta, hogy az albertirsai Sz. Tamástól vette a füvet, akit a rendőrök még aznap este elkaptak, miközben két személynek próbált kábítószergyanús anyagot eladni. A férfi ruházatából 8 alufólia csomag került elő, melyekben szintén kábítószergyanús anyag volt. Ezeket a nyomozók lefoglalták.

Fotó: police.hu

Sz. Tamást a ceglédi rendőrkapitányságon állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozóhatóság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt