A véleménydiktatúra kicsinálta a Tiffán Borászat Facebook-oldalát

2015 december 20., vasárnap 16:42
474

Bő egy órája szólította fel követőit a Lemondok a Fideszről Facebook-csoport, hogy pontozzák le a Facebookon Tiffán Zsolt fideszes politikus borászatát azzal az üzenettel, hogy

"Nem veszek Tiffán-bort, amíg Tiffán Zsolt bocsánatot nem kér a nőket bántó kijelentései miatt."

Tiffán az egy hete tomboló Kövér-Ákos-ügyben megszólalva hiénákhoz hasonlította azokat, akik kritizálni merték Kövért és Ákost a nőket lealacsonyító kijelentéseik miatt.

Az akció sikeresnek bizonyult nem várt eredménnyel járt*, mostanra elérhetetlenné vált a Tiffán Pincészet Facebook-oldala.

A magam részéről annyit mondanék a rögvest kibontakozó vita elé, hogy a véleményszabadság kétirányú utca:

Tiffán Zsoltnak (Kövér Lászlónak, Kovács Ákosnak) ugyanúgy joga van bunkónak lenni, mint a vele egyet nem értőknek kritikai véleményekkel elárasztani az oldalát.

Vagyis úgy vagyok ezzel, mint egy Bayern-Real meccsel: én csak a jó fociért szurkolok. Hajrá, mindenki! Diktáljanak véleményt!

*Pontosítás 19:36: A Lemondok a Fideszről adminjai szóltak, hogy - ahogy írom is - ők csak negatív értékelésekkel akarták elárasztani az oldalt, amit szerintük talán pont maguk Tiffánék tettek ezután elérhetetlenné. Ők maguk amúgy a Tiffán pincészet oldalának eltűnése után ki is posztolták, hogy ők maguk úgy vélik, Tiffánnak is joga van a véleményéhez, céljuk pedig nem az oldal eltüntetése volt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt