Az egyik elrabolt disznó kirepült az ablakon az év autós üldözése közben Fóton

bűnügy
2015 december 21., 16:14
comments 312

Négy huszonéves csörögi srác a szakadt Skodájukkal vasárnap este behajtottak egy csömöri tanyára, ahol az ott dolgozó személynek és a tulajdonosnak azt mondták, hogy kifogyott a kocsiból a hűtővíz. Amíg a tulaj elment, hogy vizet szerezzen nekik, a négy fiatal nekiesett a disznóól kerítésének, és az ott lakó nyolc malacot a kocsiba tuszkolták, majd elhajtottak Fót felé.

photo_camera Fotó: police.hu

Mikor a tulaj észlelte, hogy ellopták a malacait, azonnal értesítette a rendőröket. A fóti rendőrőrs járőrei először Fót területén akarták megállítani a disznótolvajokat, de ők továbbhajtottak. 

A rendőrök erre beindították a megkülönböztető fényt és a hangjelzést, majd a nyomukba eredtek, hogy megfékezzék őket. Ez először nem járt sikerrel, de mivel Fótnál feltorlódott a forgalom, végül a Károlyi utcában elfogták T. Sándort és három társát.

Sajnos az autóban már csak 7 malacot találtak, mert a kegyetlen tolvajok menekülés közben egyet kidobtak.

photo_camera Fotó: police.hu

A négy csörögi fiatalt a járőrök a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, ahol a gödöllői nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. T. Sándort, B. Alexet és N. Adriánót a rendőrök őrizetbe vették. 25 éves társukról a rendőri intézkedés során kiderült, hogy ellene a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, ezért őt – kihallgatását követően – a rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

A férfiak ellen a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.