Bogdán Ádám elismerte, hogy hatalmasat hibázott a Watford ellen

2015 december 21., hétfő 15:41

Bogdán Ádám, a Liverpool magyar kapusa hétfőn arról beszélt, hogy vállalja a felelősséget a vasárnapi Watford elleni bajnoki mérkőzésen elkövetett hibájáért.

„Soha nem könnyű magához térnie az embernek egy ilyen korai gól után. Természetesen most is letaglózott minket a találat, ezért a Watfordnak sikerült megszereznie a másodikat is, amely újabb csapás volt számunkra" 

- nyilatkozta klub naok hétfőn Bogdán. Hozzátette:

„Megpróbáltunk visszajönni a meccsbe, mindent megtettünk, de azt gondolom, nem játszottunk jól. A Watford jó volt, mi pedig lendületbe is hoztuk a hazaiakat" 

A magyar kapus a harmadik percben egy szöglet után az ötösön belül elejtette a labdát, a holland Nathan Aké bepöccintett a hálóba. Bogdán később még két gólt beengedett.

A meccs utáni sajtótájékoztatón Jürgen Klopp vezetőedző kifejtette, hogy szerinte ezt a gólt a játékvezetőnek nem lett volna szabad megadnia, mert Bogdán két kézzel fogta a labdát, mielőtt a hazaiak megszerezték tőle. A helyzettel kapcsolatban Bogdán elismerte, hogy hibázott, amikor elejtette a labdát, de hangsúlyozta, hogy amikor az felpattant a földről, a kezei között tartotta, ám az ellenfél kirúgta onnan.

Fotó: DPPI/Michael Zemanek

Beszélt arról is, hogy a nagy hibákon kívül egyébként is sok problémájuk volt, most ezeket elemezik.

A nyáron igazolt Bogdán új klubja színeiben vasárnap védett először az angol élvonalban, mert csapattársa, a belga Simon Mignolet megsérült, de a bemutatkozás rosszul sikerült, hiszen a Liverpool háromgólos vereséget szenvedett. (MTI)