Letartóztattak egy magyar bandát, akik lányokat vittek szexrabszolgának Tirolba

bűnügy
2015 december 21., 20:25
comments 126

Az osztrák rendőrség Innsbruckban őrizetbe vett négy magyar férfit, akiket prostituáltak futtatásával vádolnak. A vád szerint a gyanúsítottak legalább hat nőt vittek Magyarországról Innsbruckba és ott prostitúcióra kényszerítették őket. A 19 és 26 év közötti sértetteket hamis ígéretekkel csábították Tirolba.

A prostitúcióra kényszerített nőket szexuálisan és anyagilag egyaránt kihasználták. Megszabták, hogy a szolgáltatásokat milyen tarifával kell végezniük, és szigorúan felügyelték azok betartását. Szabadnap nélkül dolgoztatták őket, pontosan jelenteniük kellett minden találkozójukat, azok hosszát, az általuk nyújtott szexuális szolgáltatásokat és az ezekért kapott fizetséget. Ha túl kevésnek találták a bevételt, kitartóik szidalmazták és bántalmazták a nőket.

A nők két hét alatt akár 20 ezer eurót megkerestek, de ezt stricik a elvették tőlük, csak nagy ritkán tarthattak meg kisebb összegeket.

Négy letartóztatott személyt, egy 23, egy 37 és egy 49 éves magyar férfit - köztük egy apát és a fiát - , valamint egy 23 éves magyar nőt a helyi büntetés-végrehajtási intézetbe szállították. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.