Embercsempészet gyanújával van előzetesben egy magyar-afrikai fociedző

futball
2015 december 22., 15:58
comments 37

A Nemzeti Sport Online azt írja, hogy október óta előzetes letartóztatásban van a Budapest-bajnokság I. osztályában szereplő és a Magyar Kupa idei kiírásában a nyolcaddöntőig jutó Inter CDF focicsapatának vezetőedzője, Joel A. G.

A magyar-afrikai edző civilben ügyvédként dolgozik, és a rendőrség gyanúja szerint hamis iratokat juttathatott menekülteknek.

A lap szerint ezt erősítheti az is, hogy csak a bajnokság első 5 fordulójában ült a szinte csak afrikai futballistákat foglalkoztató Inter CDF kispadján.

A férfi állítólag 23 éve, a Benini Köztársaságból érkezett ösztöndíjjal Magyarországra, és a Közgáz után a Testnevelési Egyetemet és a jogot is elvégezte, majd megházasodott, és a munkája mellett fontosnak tartja, hogy segítsen az afrikai menekülteken is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.