Charlie Sheen: Ez a betegség rossz csávóval kezdett ki, ha valaki meg fogja találni a gyógymódját, az én vagyok!

bulvár
2015 december 23., 23:01
comments 695

„Szörnyű terhet vett le a vállamról, mikor megtettem a bejelentést”

- mondta Charlie Sheen a The National Enquirernek adott interjújában arról, mi történt vele, mióta novemberben nyilvánosság elé állt azzal, hogy HIV-fertőzött. Elmondta, hogy teljesen tisztán látja a dolgokat, jól érzi magát és a pozitív dolgokra koncentrál.

Fotó: Hubert Boesl

„Utána rájöttem, hogy sokkal korábban meg kellett volna tennem”- mondta.

Charlie Sheen novemberben jelentette be, hogy HIV-pozitív. Miután megtudta, hogy fertőzött, azt mondta az anyjának: 

„Ez a betegség rossz csávóval kezdett ki. Ha valaki meg fogja találni a gyógymódját, az én vagyok!”

A színész azt mondta, hogy minden lehetőséget meg fog ragadni a gyógyuláshoz, minden szakemberrel le fog ülni, addig megy előre, amíg ki nem találnak valamit. Elárulta, hogy naponta háromféle tablettát szed, amik havonta 4000 dollárba kerülnek neki. Tudja, hogy ez a kezelés sokak számára elérhetetlen, de reméli, hogy megtalálja a módját az olcsóbb kezelésnek. (Huffingtonpost)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.