Nagyon sok film kalózváltozata került ki az elmúlt pár napban, köztük olyanok is, amiket még a mozikban sem vetítenek

bűnügy
2015 december 24., 13:06
comments 366

Ez lehet minden idők egyik legsúlyosabb kalózakciója, legalább 40 új film jó minőségű változata került fel a napokban torrentre. A téli díjátadós időszak alatt, amikor az új filmeket is kiküldik DVD-n azoknak, akik szavaznak például az Oscarról, mindig valamivel több lesz a jó minőségű torrent, de most tényleg nagyon sok film került ki, például a Hateful Eight és a Di Capriós Revenant is. Ezt Amerikában  nagyon komolyan veszik, az FBI nyomoz az ügyben. A kópiákat a Hive-CM8 nevű csoport rakta fel a hálózatokra. (theverge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.