Tök sötét lett Zalaegerszeg egyes részein, mióta beüzemelték az új LED-lámpás közvilágítást

POLITIKA
2015 december 24., 09:14
comments 243

Még a miniszterelnök vejének, Tiborcz istvánnak az érdekeltségébe tartozott az Elios, amikor Zalaegerszegen 1 milliárd EU pénzből LED-es közvilágítást építettek ki. Az Index szerint azóta kiderült, hogy a lámpák túlságosan az úttestre koncentrálják a fényt, lakossági panaszok voltak, hogy a járdák és kerékpárukat itt-ott veszélyesen sötétek, ezért extra lámpákat kellett felszerelni. A cégből épp a zalaegerszegi beruházás idején szállt ki Tiborcz István.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.