A Trónok harca a legtöbbet kalózkodott sorozat a neten

tévé
2015 december 28., 14:13
comments 103

Sorozatban negyedszer is a Trónok harca lett a legtöbbet illegálisan letöltött sorozat a neten. A torrentfreak.com becslése szerint a BitTorrent szoftveren keresztül 14,4 millióan töltötték le az utolsó évad részeit világszerte. 

photo_camera

Második lett a The Walking Dead 6,9 millió letöltéssel, a harmadik Big Bang Theory-t pedig 4,4 millióan szedték le a torrentszoftveren keresztül. A szám arra vonatkozik, hogy ennyi darab részt töltöttek le összesen a sorozatból. 

A 14,4 millió elég nagy szám, ha azt vesszük, hogy a Trónok harcát Amerikában idén nagyjából 8 millióan nézték az HBO-n. A fölényes győzelem ettől még nem nagy meglepetés: a sorozat idén már megdöntött egy torrentrekordot, amikor egyszerre 258 ezer felhasználó osztotta meg ugyanazt a torrentfájlt párhuzamosan. 

A Torrentfreak több forrásból, részben torrentoldalak nyilvánosan elérhető adataiból rakta össze a becsléseket, de mivel ebben streamszolgáltatások és nagy tárhelyszolgáltatókon keresztül való letöltés számai nincsenek benne, a teljes kalózforgalom ennél nagyobb is lehet. 

(Torrentfreak)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt