Megdöglött a kutyája? Klónoztasson újat!

ÁLLAT
2015 december 28., 07:05
comments 75
Képünk illusztráció. És wikipédiás.
photo_camera Képünk illusztráció. És wikipédiás.

67 000 angol fontért (kábé 29 millió magyar forint) klónoztatta elhunyt, Dylan nevű boxerét egy North Yorks-i házaspár. Állítólag ez volt ez első olyan állatklónozás, ahol a DNS-t már egy több mint egy hete élettelen alanyból vették. Dylan nyolcéves volt, és szívrohamban pusztult el, újszülött klónja pedig Chance névre hallgat. Az angol házaspár a Soosam Biotech nevű dél-koreai cégtől rendelte a klónozást, és rendkívül elégedett a végeredménnyel. A cég szakemberei két embriót hoztak létre a döglött boxer DNS-ével, de arra sajnálatos módon nem tér ki az Express című világlap, hogy a második kiskutya is a házaspárnak jár-e, vagy azt más célra tartogatják.  (Express)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.