Ha a kutyák nadrágot hordanának, hogyan viselnék azt?

fontos
2015 december 29., 19:04

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>

Az ember december 29-én azt hinné, a fekete-kék/arany-fehér ruha kérdésnél a 2015-ös év minden fontos divatügyi kérdése megválaszolódott már. Holott korántsem, az interneten novemberben bukkant fel egy emberiség látásmódját élesen két részre szelő újabb kérdés:

Ha a kutyák nadrágot hordanának, hogyan viselnék?

A két hátsó lábukon, akárcsak az emberek, vagy a négy lábukon?

Mindkét viselet mellett szól néhány érv, a Redditen már meg is kezdődött a különböző álláspontok kifejtése. A négy lábra felhúzható nadrágtípus mellett érvelők szerint ez azért jobb, mert szabad benne a farokcsóválás, a két lábra felhúzható viszont azért lenne praktikusabb, mert eltakarnák a kutya fenekét, ami sokkal csinosabb.

Instagramon a #dogswearingpants tag alatt sok kép illusztrálja a második megoldást, de ez ne tévesszen meg senkit, mivel a kutyák egyelőre nem hordanak nadrágot, a képeken mindegyikükön embernadrág van, ami két lábra lett tervezve.

Tudod a választ? Szavazz!

(Felmerülhet a kérdés, hogy a kutyák miért hordanának egyáltalán nadrágot, de erre egy hozzászólónak a Redditen van egy érdekes válasza:

"Néhány évig volt egy őrült ötletem, hogy mi lenne, ha csinálnék egy alredditet, ahol művészek, mérnökök, 3D modellezők stb. összegyűlnének és mindennapi tárgyakat terveznének, de úgy, mintha a kutyák uralnák a világot. Szerintem érdekes lenne. Például, képzelj el egy autót, ami egy kutya vezetőre lett szabva. A bicikliknek négy pedáljuk lenne és az ülés egy egész testet tartó kengyel lenne. A házaknak egy méteres ajtajai lennének, ahol a zár egy pedál... a lábtörlő hosszú és szűk lenne... a vécé pedig padlószinten lenne. Szerintem vicces kis kísérlet lenne.")