Magyarország királya Görögországban lett az élet császára

Tbg
életmód
2015 december 29., 13:23

Böde Lászlót nem kell félteni, pedig lehetne: 37 évesen leszázalékolták, azóta rokkant nyugdíjából és alkalmi munkákból élt Szegeden.

Aztán egy évvel ezelőtt kiment Görögországba, Naxosz szigetére és ottragadt: rájött, hogy egy kempingsátorban, konyhai eszközökkel és a magyar nyugdíjból önfenntartó tud lenni: rezsire, albérletre nem kell költenie, hiszen végülis egy több hónapos nyaraláson vesz részt, csak az élelmiszert kell megvásárolnia.

Azt sem mindig, bár a pacal nagyon hiányzik neki, már megtanult saját maga által fogott polipot sütni.

Idén hazatért Szegedre, de csak egy hónapig bírta, visszautazott a tengerpartra, ahol télen is meleg van. Mint a Borsnak elmondta:

„Hiányzik az a pár ember, akiket szeretek. Nem hiányzik viszont a magyarországi légkör, a leszegett fejű, ingerlékeny emberekkel. Hiányzik egy jó pacal.”

László tavasszal próbál meg hazalátogatni, ez már a második karácsonya volt, amit kint töltött. (via Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.