Vádat emeltek Bill Cosby ellen

külföld
2015 december 30., 16:06
comments 83

Szerdán vádat emeltek Bill Cosby amerikai komikus, televíziós legenda ellen Pennsylvaniában. A helyi ügyészek egy 2004-es ügyben vádolják szexuális bántalmazással.

A vádirat szerint a most 78 éves Cosby 12 éve, 2004 januárjában Philadelphia melletti otthonában elkábított és megtámadott egy nőt. Az ügyészség szerint az ügyben idén kerültek elő új bizonyítékok, ezért most letartóztatási parancsot adtak ki Cosby ellen, aki az idei év egyik legnagyobb botrányának a főszereplője:

idén már 50 nő jelezte, hogy Cosby az elmúlt évtizedek során elkábította és megerőszakolta őket.

(Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.