„Éreztük az égő szálloda hőjét, és hallottuk, ahogy ropog a tűz”

olvasói levél
2015 december 31., 21:00
comments 49

Olvasónk, Májki írta meg, hogy milyen volt átélni a szállodatűz miatti felfordulást a helyszínen, Dubajban, ahol a feleségével és a kisfiával telel, és a tűzijátékot szerette volna megnézni:

„Hihetetlen, de 2 órával a tűzijáték előtt kigyulladt a Burdzs Kalifa előtti 63 emeletes luxushotel. Mi meg pont a kettő között voltunk. Nagyon durva volt, ahogy előttünk teljes hosszában égett az épület. Úgy döntöttünk, hogy a gyerekkel inkább eliszkolunk a helyszínről. Most már a szállásunkon vagyunk.

Nagyon izgalmas volt. Teljes káosz. Az autóutakat lezárták, úgyhogy csak a járdán, a tömegben tudtunk haladni, a 3 éves fiammal a kezemben. Az autónk a Dubai Mall parkolójában volt. Egyik bejáraton nem engedtek be, de nem adtuk fel, kerestünk egy másikat. Háromnegyed óra múlva már autóban voltunk. A szerencsések kijöttek, a többieket megint kizavarták a parkolóházból.

Fotó: Májki / olvasónk

Éreztük az égő szálloda hőjét, és hallottuk, ahogy ropog a tűz. Innen élőben nagyon ijesztő volt. Gyorsan előjöttek a katasztrófafilmek emléke. Attól féltünk, összedől. Délután 3 órától dekkoltunk ott. Szívás. Itt meg még a tévé sem megy. Nem tudunk semmit, hogy volt-e tűzijáték, vagy sem. Az autópálya soha nem volt még ennyire üres, ahogyan húztunk haza. Remegtünk az idegtől. A helyiek meg ott ültek, és vígan mulatoztak meg videóztak. Döbbenet. Remélem, senki sem sérült meg.

Fotó: Májki / olvasónk

Nem baj, majd jövőre!”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt