Terrorveszély miatt lezártak két pályaudvart Münchenben

2015 december 31., csütörtök 21:53
53

Münchenben terrortámadás veszélye miatt csütörtökön késő este lezárták a főpályaudvart és a német város Pasing nevű kerületének pályaudvarát.

A bajor tartományi főváros rendőrségének közleménye szerint „komolyan veendő információk” arra utalnak, hogy terroristák szilveszter éjszaka merényletet akarnak végrehajtani Münchenben.

A rendőrség „nyomatékosan kéri a lakosságot", hogy egyelőre mindenki kerülje a nagyobb csoportosulásokat, valamint a főpályaudvart és a pasingi pályaudvart.

<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/ppmuenchen/posts/821733381305745" data-width="500"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite="https://www.facebook.com/ppmuenchen/posts/821733381305745"><p>Der Pasinger Bahnhof sowie der Hauptbahnhof sind bereits jetzt ger&#xe4;umt und werden von den Bahnen nicht mehr angefahren....</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/ppmuenchen/">Polizei München</a> on&nbsp;<a href="https://www.facebook.com/ppmuenchen/posts/821733381305745">Thursday, December 31, 2015</a></blockquote></div></div>

A közleményben hozzátették, hogy nagy erőkkel nyomoznak a lehetséges gyanúsítottak után. (BBC, MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt