„A zagyvarékasi lakos ezt követően a gépkocsija csomagtartójából egy motoros láncfűrészt vett elő, azt erőfitogtatása és megijesztés céljából beindította”

A címben szereplő, nagyon erős mondat szó szerint idézet a police.hu Jász-Nagykun-Szolnok megyei, az év első napjáról szóló összesítéséből.

A hír szerint a Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított garázdaság bűntett miatt egy zagyvarékasi, és garázdaság vétség miatt egy szolnoki lakos ellen.

A 20 éves és a 22 éves férfi elsején 20 óra körül Zagyvarékas egyik utcájában, előre megbeszélve találkozott, és egy korábbi vita miatt „szóváltást követően kölcsönösen bántalmazta egymást”. Ismerőseik avatkoztak közbe, ezért hagyták abba.

De (és itt jön az év – legalábbis első 24 órájának – mondata):

„A zagyvarékasi lakos ezt követően a gépkocsija csomagtartójából egy motoros láncfűrészt vett elő, azt erőfitogtatása és megijesztés céljából beindította.”

Sőt, a következő mondat se semmi: „A fűrész beindítása miatt sérülés nem keletkezett, a férfi vitapartnere és annak ismerősei a helyszínt elhagyták.”

A rendőrök bejelentés után fogták el a verekedőket, és foglalták le a láncfűrészt, ami egyébként Husqvarna márkájú.

Egy Husqvarna márkájú motoros láncfűrész Zagyvarékason (Fotó: police.hu)
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.