Feladta magát a két oregoni farmer, akik miatt fegyveresek szálltak meg egy amerikai kormányépületet

külföld
2016 január 04., 23:04

Dwight Hammond Jr-t és Steve nevű fiát azért ítélték el, mert 2011-ben illegálisan felgyújtották az általuk használt, de szövetségi tulajdonú földek egy részét. Ők azt mondták, hogy futótüzeket akartak így megakadályozni, a bíróság szerint viszont illegális vadászat nyomait tüntették el. Börtönbüntetést kaptak, le is ülték, de most kiderült, hogy túl keveset ültek, ezért még be kell vonulniuk. Emiatt tört ki egy tüntetéssorozat, aminek a végén szélsőjobboldali fegyveresek szombaton elfoglaltak egy oregoni vadvédelmi központot. (BuzzFeed)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.