Harrison Ford már az új Star Wars megjelenése előtt elspoilerezte a filmet, és senki sem vette észre

Ha valaki még mindig nem látta az új részt, de meg akarja nézni, az inkább ne olvassa el ezt a cikket. (Bár azt sem értem, hogy ha nagy rajongó, és ennyire fél a spoilertől, akkor miért nem nézte meg még mindig a filmet.)

A Han Solót alakító színész Conan O'Briennel beszélgetett, és szóba hozta, hogy az eredeti trilógia forgatásakor azt szerette volna, ha a Jedi visszatérben Han Solo meghal egy „magasabb cél” érdekében. (A spoilerezés ellen többször felszólaló rendező, J. J. Abrams csak összeszorított szájjal ült mellette.)

Ezt valamiért Amerikában most úgy értelmezik, hogy a színész elspoilerezte az Ébredő Erőt. Pedig hát egyértelműen a Jedi visszatérről beszélt.

Ráadásul nehéz nemes halálnak tekinteni azt, ami az új részben történik vele, hiszen csak haza akarta vinni a tömeggyilkost, és fel sem merült, hogy minimum életfogytiglani börtönbüntetés várt volna a fiára, ha leteszi a fénykardot. (Vox)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.