Na, melyik, a Miniszterelnökség megbízásából Gyurcsány Ferenc megítélését kutató közvélemény-kutatót bízta meg a Magyar Olimpiai Bizottság?

politika
2016 január 4., 10:24
comments 98

Rongyos 11 millió forintért kell kikutatnia a Kód Piac-, Vélemény- és Médiakutató Intézet Kft.-nek a Magyar Olimpiai Bizottság megbízásából, hogy milyen kommunikációs stratégiával érdemes meggyőzni a magyar közvéleményt arról, hogy jó lenne 2024-ben olimpiát rendezni Budapesten.

A Kód igen népszerű kormányzati körökben, 2014. novemberben például a Miniszterelnökség kötött velük százmillió forintos keretösszegű szerződést "kvantitatív közvélemény-kutatási feladatok ellátására". Az Index értesülései szerint a Miniszterelnökség különösen Gyurcsány Ferenc megítélésére volt kíváncsi, legalábbis a Kód kérdéssora többször is visszatért Gyurcsány Ferencre.

Illetve ez a cég volt a főszereplője ennek a csodás, önfarkába harapó kígyóra emlékeztető történetnek is. (Via Közbeszerzési Értesítő)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt