Végre elvesztheti a szüzességét a bionikus péniszt kapott férfi, dominával kezdi

szex
2016 január 04., 12:25
comments 194
photo_camera

Sokunknak lehet izgalmas évkezdete, de kevesen rághatják annyira a körmüket, mint a brit Mohammed Abad, aki 43 éves és egy gyerekkori baleset miatt még mindig szűz. De már csak egy-két napig, mert a héten fog Londonban randevúzni a tévéműsorai miatt közepesen ismert Charlotte Rose-zal, aki a civil életben óránként 200 fontot számlázó domina. A nőt annyira meghatotta, hogy a szűz rá gondolt első szexpartnereként, hogy ingyen vállalta az akciót, ami egy közös vacsorát követő kétórás szuperromantikus kínzást vagy valami hasonlót takar.

Szegény Abadnak igazán sokat kellett szenvednie, míg működőképessé vált a kiborg-pénisze. Azt ugyanis már három éve beültették neki, de csak most kezdett funkcionálni. Bár a "bionikus pénisz" kifejezés nagyon sci-fisen hangzik, nem valamilyen agyhullámokkal irányított vagy az idegrendszerrel összekötött robotprotézisről van szó. Az eszköz két felfújható tömlőre alapul, amiket a heréjébe rejtett gomb megnyomásával pumpálhat fel a férfi.

photo_camera

Abad azért nem a feleségével fogja elveszteni a szüzességét, mert két éve elvett ugyan egy nőt, de a nászéjszakáig nem árulta el neki, hogy a szokásos helyett egy nemrég beépített, ám egyelőre működésképtelen robotpénisze van. A felesége nem hagyta el kapásból, de egy év hiábavaló várakozás után már igen.

(via Daily Record)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.