A tokiói halpiacon, a Tsukijin – de a vöröstonhal esetében nagyjából bárhol – minden probléma nélkül lehet kihalás szélén álló állatok húsát vásárolni. A fenti példányért 117 ezer dollárt kellett fizetni, az év első friss hala körüli árverésen verték fel ennyire az árát. (AFP)
Kommentek
Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.