Mark Zuckerberg azt akarja, hogy idén állj fel a Facebook elől, és húzz el futni

facebook
2016 január 05., 15:32

Mark Zuckerberg szerint 2016 a futás éve lesz. A Facebook vezetője arra kéri a felhasználókat, hogy álljanak fel a gép elől, és húzzanak el futni. Zuckerberg kedden posztolt arról, hogy 2016-ban legalább 365 mérföldet akar lefutni, a többi felhasználót pedig arra biztatja, hogy csinálják ugyanezt. Úgy képzeli el, hogy az is elég, ha mindenki csak 1 mérföldet (~1.6 km) tol le naponta, ami normális tempóval nem tart tovább 10 pernél sem. Egy külön Facebook-csoportot is létrehozott arra, hogy az emberek megoszthassák egymással a futással kapcsolatos élményeiket. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.