Megbüntették a melleiket mutogató lányokat

2016 január 5., kedd 6:43
62

Megbírságolták és thai illemtanból is felvilágosították a hatóságok azt a két nyugati turistát, akik a népszerű turistacélpontnak számító Phuketen mutogatták magukat egy terepjáró ablakából kilógva.

Az esetről videó is készült, amin jól látható az autó rendszáma, ez vezette el a hatóságokat az amerikai és az ausztriai lányokhoz, a 20 éves Adrianna Martinhoz és a 25 éves Camille Prymannhoz.

A kiszabott bírság - nyilván a thaiföldi pénztárcákra van szabva -  kifejezetten csekélynek tűnik, mindössze 500 baht azaz kb. négyezer forint.

„Elmagyaráztuk nekik, hogy ez a viselkedés miért nem helyénvaló, és megbírságoltuk őket közszeméremsértésért”

- számolt be az eseményről Sutthichai Thianpho rendőr alezredes. 

A két lányt a patongi kapitányságon egy női rendőrtiszt világosította fel ezek után a thai kultúráról és erkölcsökről.

A Telegraph megjegyzi, Thaiföld egy ideje igyekszik - legalábbis az utcán - egy erkölcsösebb ország képét mutatni, a helyieknek ugyanis egyre kevésbé tetszik, hogy a nyugati turisták az országban virágzó szexturizmus miatt sokkal szabadosabban viselkednek, mint tennék azt otthon.

Hát elég csak ránézni a világ egyik legjobb napilapjára, a Pattaya One-ra, hogy értsük mirtől van szó. Tegnap pl. egy részeg ausztrál szakította át a pattayai rendőrörs üvegajtaját.   (Telegraph)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt