Gyárfás szerint rossz üzenet a fiataloknak, hogy ha hibát látunk, kiállunk vele a nyilvánosság elé

"Ha valami hibát látunk, akkor meg kell súgni a másik fülébe, nem kiállni a nyilvánosság elé. Ez lenne a fiatalok felé az üzenet? Ha ezt tanulják meg a gyerekek a legnagyobbaktól, a példaképektől, akkor ez egy nagyon rossz irány. Lehet, hogy ez más országokban máshogy működik, de tőlünk ez a szemlélet nagyon idegen” 

mondta el Gyárfás Tamás Hosszú Katinka szerda délelőtti sajtótájékoztatója után a vs-nek. Az úszószövetség elnöke azután méltatlankodott, hogy a világ jelenlegi egyik legjobb úszónője összetépte a szerződését, és kifogásolta, hogy nem biztosítanak megfelelő körülményeket a felkészüléséhez. 

Gyárfás szerint ilyen véleménykülönbséget házon belül kell megoldani. Direkt el sem ment a sajtótájékoztatóra, mert félt, hogy nem a megfelelő szavakkal reagálna.

Gyárfás elmondta azt is, hogy Hosszú szerződésében valóban az volt, hogy havonta egyszer az úszószövetség rendelkezésére kell állnia, de ezt sosem erőltették.

"Emlékszem, két évvel ezelőtt a barcelonai vébén, amikor bemutattuk a budapesti világbajnokság prezentációját, akkor nagyon aranyosan részt vett benne, ott állt mellettünk. Mi ugyanazt az édes Katinkát szeretnénk visszakapni, akit akkor ünnepeltünk.”

- mondta még el Gyárfás.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.
;