Lemmy utoljára egy finn tejreklámban szerepelt

Tbg
Popkult
2016 január 08., 06:27
comments 45

A finn Valio cég nyilvánosságra hozott egyet az utolsó, Lemmyről készült felvételek közül: a cég reklámfilmet forgatott a Motörhead frontemberével, és már az utómunkánál tartottak, amikor az énekes elhunyt.

A nyersanyagból most közzétettek egy felvételt, amin a rocker azzal viccelődik, hogy ő sosem iszik tejet, majd leseggfejezi az operatőrt.

A szpot végén feliratban tiszteleg a cég a rocker előtt: „Emeljük poharunk!”

A reklám a Valio egy húsz évvel ezelőtt forgatott reklámfilmjét idézi, amiben ugyancsak egy, a tej helyett inkább az alkohollal bensőséges kapcsolatot ápoló, kocsmából kibillenő férfi mondta ugyanezt:

 (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.