Mindeközben az M1 hírhamisításról tudósít

media
2016 január 10., 07:46
comments 494
photo_camera

Az M1-en épp lefutott a Médiaklikk című műsor, ahol húsz percen keresztül a német média szándékos hírhamisításáról és manipulációjáról esett szó. A szerkesztők szerint a német kollégák nem tudósítottak a közmédia mércéje szerint kellő objektivitással a Kölnben történt szilveszteri eseményekről, korábban pedig a magyar menekültválságot sem kezelték megfelelően. 

 "Ha egy médium rendszeresen és szándékosan manipulálja és hamisítja a híreket, hamar elveszíti hitelességét a nézők, hallgatók szemében" - hangzott el azon a csatornán, melynek tartalomszolgáltatási vezetőjéről, Papp Dánielről egy hónapja jogerősen kimondható, hogy

hírhamisító. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt