Mindeközben az M1 hírhamisításról tudósít

media
2016 január 10., 07:46
photo_camera

Az M1-en épp lefutott a Médiaklikk című műsor, ahol húsz percen keresztül a német média szándékos hírhamisításáról és manipulációjáról esett szó. A szerkesztők szerint a német kollégák nem tudósítottak a közmédia mércéje szerint kellő objektivitással a Kölnben történt szilveszteri eseményekről, korábban pedig a magyar menekültválságot sem kezelték megfelelően. 

 "Ha egy médium rendszeresen és szándékosan manipulálja és hamisítja a híreket, hamar elveszíti hitelességét a nézők, hallgatók szemében" - hangzott el azon a csatornán, melynek tartalomszolgáltatási vezetőjéről, Papp Dánielről egy hónapja jogerősen kimondható, hogy

hírhamisító. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.