Úgy 100 millió dollárért most megveheted a Playboy-vezér kastélyát a Playboy-vezérrel együtt

bulvár
2016 január 10., 10:28
comments 123
photo_camera Fotó: GABRIEL BOUYS / AFP.

A TMZ szerint eladó Hugh Hefner, a legendás Playboy-alapító nem kevésbé legendás kastélya a Los Angeles-i Holmby Hillsen. Az ingatlan és a rajta 1927-ben épült palota együttes árát 200 millió dollárra teszi a Playboy Enterprises, da a celebrity-oldal által megkérdezett ingatlanosok szerint az épület elég rossz állapotban van, a csomag jó ha 80-90 milliót ér, és azt is inkább csak eszmei értéke miatt.  Szerintük Hefner ennyiért már belemenne az üzletbe.

De az ár még semmi, a vevőnek vállalnia kell azt is, hogy a 89 éves Hefner élete hátralévő éveit is a házban szeretné eltölteni, addig mindenképp garantálni kell számára a privát teret.

(TMZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.