Válogatás nélkül vágják ki Simicska oszlopait

POLITIKA
2016 január 10., 13:59
comments 158
A főváros viszi a Mahir oszlopát. 2016. január 2.
photo_camera A főváros viszi a Mahir oszlopát. 2016. január 2.

Kivágták, elvitték, majd néhány perc múlva visszaszállították helyére a Budapest Közút munkatársai azt a IX. kerület Haller utcai Simicska-oszlopot, amiről kiderült, hogy nem fővárosi, hanem kerületi megállapodás szerint állt és hirdetett ott, ahol. Mivel csak a fővárosi önkormányzat bontott szerződést a Mahirral, a közutasoknak nem volt joguk lebontani ezt az oszlopot. 

A tulajdonos Mahír eléggé bedühödött, igaz a bontók megígérték nekik, hogy hétfőre visszaépítik a levadászott oszlopot. A Mahir Cityposter ügyvezetője, Kovács István szerint ez már az ötödik ilyen eset, amiről tudomásuk van, és még lehet bőven olyan, amiről nem tudnak, ezért lopás miatt feljelentést tettek a rendőrségen. 

(Hír TV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.