A somogyi földárveréseken egy belga származású család költött a legtöbbet

mezőgazdaság
2016 január 11., 09:22
comments 47

Somogy megyében összesen 9659 hektár állami földet értékesítettek decemberben, 592 liciten 11,9 milliárdért vásároltak, írja a Sonline.hu. A legdrágább egy 187 hektáros terület volt Ádánd mellett, ami Valasovits Lászlónak 431 millióba fájt. Valasovits összesen 680 millióért vett földet, de nem ő lett a megyei rekorder, hanem a belga származású somogyszobi Claessens Group, ami 1995 óta gazdálkodik a térségben. Claessens Péter és családja, l Christopher, Evelin, Eszter és Johan is licitált iharosberényi, bolhási, nagyatádi és somogyszobi földekre, összesen huszonnégyre. A család 

840 milliót költött. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.