Két ukrán katona a kelet-ukrajnai konfliktus idei első áldozata

külföld
2016 január 11., 08:35
comments 26

Vasárnap végeztek két ukrán katonával az oroszbarát felkelők. A hadsereg szóvivője, Oleksandr Motuzyanyk elmondta, hogy egyik katonájukat a Donyecktől 55 kilométerre lévő Zaitseve falunál ölte meg egy gránát, mikor egy ellenőrzőpontnál állított meg egy autót. A másik áldozatot szintén ezen a környéken ölték meg. 

Donyecki felkelő. Fotó: Genagyij Dubovoj / Sputnik
photo_camera Fotó: Gennady Dubovoy/Sputnik

Az oroszbarát felkelők is veszteségről jelentettek vasárnap. Egyik vezetőjüket, Jevgenyij Kononovot mesterlövész lőtte ki. (AFP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.