Mit árul el a Non Plus Ultra Önkielégítő Gép használati utasítása?

2016 január 11., hétfő 17:37
301„Anyai nagybátyám Feri bá’, bár végzettségére nézve mechanikai mérnök volt, az első világháborút követően Párizsban telepedett le, ahol francia barátjával esernyős üzletet nyitottak. Az üzletet remek helyen, a Pigalle-on volt (...) A minap találtam meg a 30-as évekből származó szórólapokat, melyek az esernyős üzlet melletti szexshopból őrzött meg és dugiban nekem adott. A bolt már akkor fel volt készülve a magyar látogatókra és a hazai forgalmazókra tekintettel-mellékelve a használati utasítás gondos fordítását-Budapesten is átvehetőek voltak a termékek. A termékeket postai csekken lehetett megrendelni, a Magyar Olasz Bank József kőrúti fiókjának megjelölésével.”

Így kezdődik Andy-Landy szubjektív mikrotörténeti posztja az egykori Cink-kommentelők közösségi blogján, a Koncon. Az ismert mikroblogger két eredeti segédanyaggal is megismertet: az egyik az Amor Star, „legintimebb életünk szezációs segédeszköze”, ami egy lankadtpénisz-kifeszítő férfiak számára „az emberi kor legvégső határáig”.Ez se kutya, de a kifejezetten nőknek szánt Non Plus Ultra Önkielégítő Gép leírása egyenesen fergeteges, az ára pedig 10 drb férfihímtaggal együtt 1150 korona. Nem akarok lelőni minden poént, de az szívmelengető, hogy zárdáknak külön ajánlották. Még több szórakozás remek képekkel és szövegekkel az eredeti posztban! 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt