84 nap börtönt kapott egy 19 éves őrült rajongó, aki követte Lana Del Reyt

Popkult
2016 január 12., 10:36
comments 61

Zachary Benton Self november 2-től a december 1-i letartóztatásáig zaklatta Lana Del Reyt a Twitteren, a Facebookon és a Snapchaten, míg végül november 30-án építőmunkások rendőrt hívtak rá, amikor az énekesnő malibui házában ólálkodott. Elmenekült, de a számítógépét – tele Lana Del Reyt dicsőító tartalommal, így másnap gond nélkül elkapták.

photo_camera Lana Del Ray a 2015-ös Golden Globe-díjátadón (Fotó: Jason Merritt / Getty Images / AFP)

A 19 éves kansasi rajongó 84 nap börtönt és öt év próbaidőt kapott, illetve lehet, hogy távoltartási végzést fognak jóváhagyni ellene, aminek értelmében 10 évig nem mehetne Lana Del Rey közelébe.

Self egyébként egy ideje arról beszélt, hogy megérintette Isten, tudja manipulálni a tüzet, és hatalma van mások akarata fölött. (Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.