Balotelli rendszeresen lehugyozta csapattársai cipőjét

futball
2016 január 12., 22:02
comments 85
photo_camera Balotelli még az interes, cipőrehugyozós korszakában. AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON

A brazil Kerlon nem futott be nagy karriert Európában: az Inter 2008-ban szerződtette, de egyszer se fért be a nagycsapatba, elég hamar kölcsön is adták más csapatoknak. De ettől még egy időben együtt játszhatott Mario Balotellivel, ezeket az emlékeit osztotta meg a brazil ESPN-nel.

"Balotelli nagyon rendes fickó és egészen különleges ember, de a pályán kívül egészen hihetetlen dolgokat művelt" - mesélte.

Például rendszerint ő érkezett a legkorábban az edzésre. De nem csupán szorgalomból, hanem mert

"az volt a szokása, hogy lehugyozta minden játékos cipőjét".

Ez Kerlon szerint "nagyon vicces volt".

"Én még sosem láttam más 18 évest, aki ilyesmit csinál és még csak nem is sajnálja. Még Julio Cesarral és Maiconnal is megcsinálta" - mesélte Kerlon. (Via Goal.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.