A Ponyvaregény és az Aljas nyolcas producerét igazolta le az egyik legnagyobb játékgyártó

Játék
2016 január 13., 21:26

Az egyik legnagyobb játékgyártó, az Activision Blizzard új igazolása egy igazi hollywoodi nagyágyú, Stacey Sher. Sher több mint húsz éve dolgozik a filmiparban, olyan rendezők producere volt, mint Oliver Stone, Steven Soderbergh és Terry Gilliam, és olyan filmek megteremtésében segédkezett, mint a Gattaca vagy az Erin Brockovich.

Viszont ezzel együtt is legtöbbször mint Tarantino producerét emlegették, mivel ő volt az egyik producere a legutóbbi filmjének, az Aljas nyolcasnak, de a Ponyvaregény és a Django elkészítésben is részt vett. 

Sher ezentúl az Activision Blizzard Studios alelnöke lesz, az egykori Walt Disney igazgató Nick van Dyk társaságában. Az ő feladatuk lesz az, hogy a világ egyik legsikeresebb játékgyárát átvezessék a filmes piacra. A 2016-os év amúgy is a játékok filmes megjelenéséről is fog szólni, idén jön majd az Angry Birds, az Assassin’s Creed és a szintén a Blizzards által birtokolt Warcraft-film is. 

Ezt a hullámot akarja az új studióval még jobban meglovagolni a vállalat, ami többek között az egyik legnépszerűbb játék, a Call of Duty hátán építkezne, de hogy pontosan milyen termékek és milyen formában fognak elkészülni, arról egyelőre nem tudni részleteket. Felmerült még, hogy a Skylanders nevű játékből is elképzelhető lenne egy tévésorozat.(Financial Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.