Százmilliós tartózása van az eltűnt szocialista politikusnak

bűnügy
2016 január 13., 05:05
comments 122

Kedden jött a hír, hogy eltűnt Sápi Attila zuglói szocialista politikus. Még január ötödikén ugrott le boltba a 43 éves férfi egy fekete melegítőben, azóta nem látták. Sem az iratait, sem a telefonját nem vitte magával. 

photo_camera

Úgy tudni, hogy a rendőrségnek csak egy hét után jelezték a hozzátartozók, hogy Sápi nincs meg. A politikusnak papíron nincsen lakása, telke vagy kocsija, csak tartozása. A szocialista politikusnak korábban volt egy biztonsági, magánnyomozó cége, amit tavaly felszámoltak

100 millió forintot, illetve 180 napot meghaladó adótartozás miatt.

Emellett Sápinak még egy 1 millió 850 ezer forintos banki tartozása is van. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.