Annyi csokit evett Nyilasi Tibor, hogy ki kellett hívni a mentőt

Egészségügy
2016 január 14., 06:44
comments 129

Éppen rendes munkahelyéről, a Sport TV-ből tartott hazafelé a Fradi legendája, amikor hirtelen olyan rosszul lett, szédült és émelygett, hogy ijedtében ki kellett hívnia a mentőt.

Nyilasit gyorsan kórházba szállították, ahol négy napig bent is tartották, és alaposan kivizsgálták. Kiderült, hogy semmi komoly baja nincs, viszont a rosszulléte okára egy napközis gyerek is büszke lehetne:

túl sok csokit evett.

Az egykori focista saját bevallása szerint nagyon szereti a csokoládét, de igyekszik csak a reggeli futása után enni. A rosszulléte napján valószínűleg túllőhetett a célon, mert összesen 12 darab csokis ostyát tolt be, amit egyszerűen nem tudott feldolgozni a szervezete.

NAGYON VIGYÁZZATOK GYEREKEK, NEHOGY TI IS ÚGY JÁRJATOK, MINT A FOCISTA BÁCSI!

(Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.