Furán gyorsan adnak el egy nagyon értékes budai telket

Mindössze egy hétig lehet licitálni a XII. kerületi önkormányzatnál az Alkotás utca-Csörsz utca sarkon lévő, 1867 négyzetméteres telekre, amelyért legalább 374 millió forintot szeretne kapni a kerület - írja a Világgazdaság.

A lapnak nyilatkozó ingatlanpiaci szakértők egybehangzóan állították, hogy az árverés előre levajazott üzletrő lehet szó, 

mert kizárt, hogy egy komoly beruházó egyetlen hét alatt fel tudja mérni egy projekt megtérülését, és árajánlatot is nyújtson be.

A XII. kerület sajtóosztálya azzal védekezett a lapnak, hogy szerintük nem is rövid a licit ideje. az ingatlant már másodszor hirdetik meg, és egyébként is minden a szabályok szerint megy.

A meghirdetett telken ma parkolók működnek, és senki sem tudja, mit lehetne a helyükre építeni. A VG szakértői szerint azon a helyszínen sem szállodának, sem irodaépületnek, sem lakóépületnek nem lenne értelme és gazdasági racionalitása. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.