Nem csak I. Mészáros Lőrinc, hanem II. Mészáros Lőrinc is vehetett földet

politika
2016 január 14., 18:23
comments 412

Mészáros Lőrinc, Felcsút milliárdos polgármestere azt állította, hogy csak 249 hektár földet vett, miközben a földalap kimutatásaiból az látszott, hogy a felcsúti Mészáros Lőrinc 401 hektárt vett. (Családja összesen 1391 hektárral gazdagodott.) Ez törvényellenes, mivel egy magánszemély csak 300 hektárt vehet legfeljebb.

Ellentmondásnak kell lennie, hiszen az lehetetlen, hogy a milliárdos gázszerelő megszegje a törvényeket, vagy ne mondjon igazat.

Talán meg is van a megoldás az RTL Klub szerint:

Mészáros Lőrincnek van egy Mészáros Lőrinc nevű, 23 éves fia is, aki ugyanarra a lakcímre van bejelentve.

Valószínűleg a földvásárló Mészáros Lőrincek egy része az utóbbi lehet.

II. Mészáros Lőrinc egyébként hiába csak 23 éves, máris sikeres üzleti karrierje van: alapítója a Fejér-B.Á.L. nevű cégnek, amely komoly közbeszerzéseket nyert. Például a szombathelyi püspöki palota felújítását és a bicskei uszoda építését, összesen egymilliárd forintért.



(RTL)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.