Nem csak I. Mészáros Lőrinc, hanem II. Mészáros Lőrinc is vehetett földet

2016 január 14., csütörtök 18:23
416

Mészáros Lőrinc, Felcsút milliárdos polgármestere azt állította, hogy csak 249 hektár földet vett, miközben a földalap kimutatásaiból az látszott, hogy a felcsúti Mészáros Lőrinc 401 hektárt vett. (Családja összesen 1391 hektárral gazdagodott.) Ez törvényellenes, mivel egy magánszemély csak 300 hektárt vehet legfeljebb.

Ellentmondásnak kell lennie, hiszen az lehetetlen, hogy a milliárdos gázszerelő megszegje a törvényeket, vagy ne mondjon igazat.

Talán meg is van a megoldás az RTL Klub szerint:

Mészáros Lőrincnek van egy Mészáros Lőrinc nevű, 23 éves fia is, aki ugyanarra a lakcímre van bejelentve.

Valószínűleg a földvásárló Mészáros Lőrincek egy része az utóbbi lehet.

II. Mészáros Lőrinc egyébként hiába csak 23 éves, máris sikeres üzleti karrierje van: alapítója a Fejér-B.Á.L. nevű cégnek, amely komoly közbeszerzéseket nyert. Például a szombathelyi püspöki palota felújítását és a bicskei uszoda építését, összesen egymilliárd forintért.

<br> <div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 57%;"><iframe src="http://rtl.hu/embed/1044688" frameborder="0" allowfullscreen="true" style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

(RTL)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt