Különleges belsőépítészeti megoldással rejtették el a füvet, de Renk, a rendőrkutya kiszagolta

bűnügy
2016 január 15., 15:58
comments 362

Névtelen állampolgári bejelentés alapján a rendőrök egy velencei családi házban végeztek házkutatást csütörtökön, de elsőre nem találtak semmi kábítószergyanúsat. 

photo_camera Fotó: police.hu

Később aztán csatlakozott hozzájuk Renk, a drogkereső kutya, aki kiszagolta, hogy a tükör mögött is lehet valami.

photo_camera Fotó: police.hu

Mikor a kutyát segítő rendőrök leakasztották a tükröt, feltárult egy rejtekhely, ahol 12 tő kender sütkérezett az infralámpák alatt.

photo_camera Fotó: police.hu

photo_camera Fotó: police.hu

A ház 33 éves tulajdonosát a Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.