link Forrás

Ez lenne a magyar jeti? Levideózták a kunsági fanyűvőt!!4

meghökkentő nemtudomány
2016 január 16., 12:29
comments 338

Végre levideózták a 

kunsági fanyűvőt!

Egy neve elhallgatását kérő férfiember egy karácsonyi előtt ködös napon csak úgy videózta a fákat, mikor egyszer csak valami átugrott a képen:

photo_camera

Öttevény és Kunsziget között állt mikor a valami, a magyar jeti átugrott a képen. A neve elhallgatását kérő férfi nem is foglalkozott azzal, hogy mi volt az, majd 

"néhány nappal utána egy családi összejövetelen valaki megemlítette, hogy itt egy bizonyos Fanyűvőt láttak állítólag az elmúlt években, persze csak viccelődtünk vele."

Aztán visszanézte a felvételt a férfi, aki a neve elhallgatását kérte, és ekkor vette észre, amit mindenki észre venne, a kunság fanyűvőt. 

"Négykézláb indulva ugrott be a bokrok közé. Hosszú, vékony végtagjai voltak. Én sem vagyok benne biztos, hogy mi ez,"

mondta a neve elhallgtását kérő férfi. (Délmagyar)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.