Gőzerővel folyik az elszámoltatás: még gyanúsítottja sincs az SZDSZ hitelei utáni nyomozásnak

bűnügy
2016 január 16., 06:49
comments 74

A Fővárosi Főügyészség újabb négy hónappal, egészen május 13-ig meghosszabbította az SZDSZ kölcsönszerződései ügyében indult nyomozást. Az ügyészség szóvivője elmondta, hogy egyelőre nincsen gyanúsítottja az ügynek. A 2014-ben megszűnt pártot a jobbikos Szilágyi György jelentette fel, mert az 2008-ban és 2009-ben szerződést kötött a Magyar Fejlesztési Bankkal, majd huszonhat ingatlant vásárolt, de az Állami Számvevőszék vizsgálata szerint az SZDSZ több törvénytelenséget is elkövetett.

photo_camera AFP PHOTO 

Korábban is folyt nyomozás az ügyben, de azokat a V. és XIII. Kerületi Ügyészség a határozatot hivatalból hatályon kívül helyezte, mert nem derítették fel a feljelentést teljes körűen. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt