Hosszú Katinka egy aranyat és egy ezüstöt nyert Austinban

sport
2016 január 17., 12:27

Hosszú Katinka szombaton Austinban zajló nemzetközi úszóversenyen előbb megnyerte a 400 méteres vegyesúszás döntőjét, majd második lett a 200 méter háton. 

Az Arena Pro Swim Series elnevezésű pénzdíjas sorozat idei első állomásán Hosszú a vegyesszámban 4:36.27 perccel győzött. A húsz perccel később rendezett hátdöntőben viszont  a 22 éves amerikai Maya DiRado 2:08.19-cel nyert a 2:08.63-at úszó Hosszú előtt.

A magyar versenyző, aki a pénteki nyitónapon 100 méter gyorson negyedik, 400-on pedig nyolcadik lett, vasárnap három számban szerepel. A nevezési lista szerint 200 méter pillangón, 100 méter háton és 200 méter vegyesen indul. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.