DiCaprio szívesen eljátszaná Putyint

FILM
2016 január 18., 12:30
comments 97

Miközben Leonardo DiCaprio épp Németországban reklámozta új filmjét, a Revenant-ot, arról beszélt a Welt am Sonntag-nak, hogy nagyon-nagyon izgalmasnak találja Vlagyimir Putyin alakját és nagyon szeretné egyszer eljátszani.

DiCaprio szerint eleve több filmet kéne forgatni az orosz történelemről, mivel rengeteg olyan történet van ott, amit akár Shakespeare is írhatott volna. DiCaprio szerint Lenin is egy izgalmas szerep lenne, de akár Raszputyint is eljátszaná. 

photo_camera Alexsey Druginyn / RIA Novosti

Az amerikai színész, aki talán idén már lehet, hogy tényleg nyer egy Oscar-díjat, egyszer már találkozott az orosz elnökkel: 2010-ben a veszélyeztetett szibériai tigrisek megmentése ügyében tárgyaltak Szentpéterváron. DiCaprio alapítványa komoly összeget fektetett ezeknek a nagymacskáknak a megmentésére. Állítólag találkozójukon csak az állatokról beszéltek, politika szóba sem jött. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.