Nyerj Lifepaint fényvisszaverő festéket!

hirdetés
2016 január 18., 13:43
ad

A Volvo nem csak a csajozási esélyek növelésében segít, az autókban ülők, gyalogosok és biciklisek biztonsága is kiemelten fontos neki. Ezért is dobta piacra tavaly a Lifepaint nevű fényvisszaverő festéket, aminek egy csomó hasznos speciális tulajdonsága van. Egyrészt, hogy vízbázisú, ezért nem tesz kárt semmilyen anyagban és könnyedén kimosható, másrészt, hogy nappal színtelen, sötétben viszont minden ráeső fényt visszaver. Ha befújod vele a ruháidat, nincs az sötétség, ami veszélyt jelenthet utazás közben! 

Te is szeretnél egy ilyen varázs-szprét magadnak? Nem kell mást tenned, mint letesztelned az alábbi kvízben, mennyit tudsz a Volvo modelljeiről és nyerned egyet!

A kvíz kitöltői között a Volvo Autó Hungária kisorsol 5 db Lifepaint festéket!

A nyereményjátékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint 

A levelednek tartalmaznia kell a nevedet, postázási címedet és a mobiltelefonszámodat.

Jelentkezni 2016. január 24-én éjfélig lehet.

Sok szerencsét és biztonságos utazást!

(A Magyar Jeti Zrt. semmilyen felelősséget nem vállal a játék lebonyolításához.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.