Filmalaptól jött a pénz, Vajna Tímea cégétől pedig a statiszták

FILM
2016 január 20., 08:17
comments 149

Az Andy Vajna vezette Filmalaptól nyert 

897 milliós támogatást

Kondor Vilmons Budapest noir című regényének adaptációja, amit Gárdos Éva rendez majd. Az 1936-ban játszódó bűnügyi történethez most statisztákat, szereplőket keresnek, mégpedig az Universe Management, aminek egyik tulajdonosa maga Vajna Tímea, írja a Bors

Vajna Tímea két barátnőjével alapította a céget, amiről akkor így beszélt:

'A cég három tulajdonosa három területet képvisel: Szabó Dóri a modellvilágot, Sárosi Mona a rendezvényeket, én pedig a filmes lehetőségeket hozom be a cégbe."

(Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt