Jamie Foxx kimentett egy embert egy lángoló autóból

Tbg
baleset
2016 január 20., 11:12
comments 61

Lángoló autóból mentett ki egy balesetet szenvedő sofőrt Jamie Foxx amerikai színész.

A 32 éves férfi kisteherautójával a színész kaliforniai háza közelében letért az útról. Az autó többször átfordult, végül egy árokban a tetején landolt és lángra kapott.

photo_camera A baleset után

Az Oscar-díjas színész az ABC televíziónak elmondta, egy másik szemtanú beverte az autó ablakát, Jamie Foxx ezután bemászott és elvágta a férfi biztonsági övét, majd egyesült erővel húzták ki a sofőrt az autóból, röviddel azelőtt, hogy a kocsi teljesen kigyulladt volna.

A sofőrt kórházba szállították és ittas vezetés miatt letartóztatták.

„Nem vagyok hős, de valamit tennem kellett” 

- idézte a People magazin Foxxot, aki Instagram-oldalán közzétett egy fotót is, melyen átöleli a kimentett férfi apját. 

"Ez minden, ami számít. Hogy nem veszett el egy ember, egy fiú, egy testvér élete. Isten a karjába zár mindannyiunkat. Nem hősök..... csak boldog apák" 

- írta a kép mellé a kétgyerekes színész. (MTI/dpa)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.